Medie: Mega byttehandel mellem topklubber lurer

0

ChelseaI følge det engelske medie, Metro, overvejer Chelsea at bruge Eden Hazard i en eventuel byttehandel for Gareth Bale.

Der har længe været rygter om, at Real Madrid var interesseret i den belgiske Eden Hazard. Med tilgangen af Zinedine Zidane som nu træner for Madrid rykkede det rygte måske tættere på realitet. Zidane skulle eftersigende være stor fan af belgieren, og denne interesse kunne åbne op for den største byttehandel i flere år.

Metro skriver, at en mulig byttehandel med Gareth Bale og Eden Hazard kunne blive til virkelighed. Chelsea har i lang tid ikke ville sælge Hazard - og de har også pengene til at holde på ham - men hvis Hazard en dag vil til Madrid, så kan det være svært at stoppe ham. Her kommer byttehandlen med Bale ind i billedet, for det kunne gøre det væsentlig mere lukrativt for Chelsea at vide, at man har en verdensklasse erstatning med det samme.

Chelseas rivaler, Manchester United, har i lang tid jagtet Gareth Bale, og denne byttehandel kunne gøre denne transfer væsentlig sværere for The Red Devils.

Medie: United indleder jagten på Liverpool-mål
Busk: Vil prøve min chance af i Berlin

SKRIV EN KOMMENTAR