Medie: Real vil sælge Ronaldo, Ramos og 8 andre

0

Real MadridReal Madrid kommer til at foretage en stor sommer-rengøring i truppen, hvis man skal tro det spanske medie Sport. Ronaldo og Ramos er nogle af dem, der forlader klubben.

Real Madrids præsident Florentino Perez skulle være parat til at sælge ti af holdets spillere denne sommer. Det skriver avisen Sport, som holder til i Barcelona.

Det forlyder, at både Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos har bedt om at blive solgt til sommer.

Ronaldo menes at være til salg for blot 60 millioner euro, hvilket svarer til 447 millioner kroner, på trods af, at hans frikøbsklausul altså lyder på 7,5 milliarder kroner.

Real vil lytte til tilbud på Ramos, hvis buddene lyder på mellem 20 og 25 millioner euro. Det vil sige et sted mellem 150 og 190 millioner kroner.

Derudodver er Isco og James Rodriguez også emner, der ventes at blive solgt, når sommerens transfervindue åbner, grundet dårlige præstationer i denne sæson.

Kongeklubben skulle også være åben for at lade Toni Kroos skifte tilbage til Bundesligaen.

Pepe ligner også en mand, der er færdig i klubben efter denne sæson, mens Alvaro Arbeloa sandsynligvis følger samme vej.

Perez er også villig til at sige farvel til Casemiro, Jesé samt Danilo, som skiftede til Real fra FC Porto for hele 31,5 millioner euro (ca. 231 millioner kroner) sidste sommer.

Leicester-regnskab: Rekordstort overskud
Medie: Mourinho vil have topscorer til United

SKRIV EN KOMMENTAR