Dagens rygter – 13. januar 2011

0

Dagens rygter - 13. januar 2011Fodbold-transfers.dk bringer herunder nogle af dagens vigtigste rygter fra de største ligaer i Europa. Bl.a. omkring Emmanuel Adebayor.

Adebayor udlejes til Real Madrid

Kilde: Daily Mirror

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Emmanuel Adebayor er kommet i overskud i Manchester City, og efter købet af Edin Dzeko ser det meget svært ud for togoleseren, at få spilletid i City. Derfor er angriberen klar til at forlade klubben, og næste destination for Adebayor kunne være Madrid. Real Madrid er på jagt efter en angriber, da Higuain er ude med en skade, og Adebayor skulle være tæt på en lejeaftale med kongeklubben.

Lyon-profil på vej til Aston Villa

Kilde: Goal.com

Sandsynlighed: Over middel

Kommentar: Aston Villas manager Gerard Houllier er taget til Frankrig for at diskutere købet af Lyon-profilen Jean Makoun med den franske klubs præsident Jean-Michel Aulas. Hvis købet bliver en realitet, ventes det, at Aston Villa skal betale Lyon i omegnen af 60 millioner kroner for midtbanespilleren.

Milan interesseret i Roma-forsvarer

Kilde: talkSPORT

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Romas Philippe Mexes er gennem længere tid blevet rygtet til Premier League, hvor både Chelsea og Liverpool skulle være interesserede. Nu har Milan dog meldt sig ind i kampen om Mexes, efter klubben er blevet ramt af en del skader i forsvaret.

Bekræftet: Blackburn henter Santa Cruz
Villarreal lejer Roma-forsvarer

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE