Real Madrids måske kommende træner

0

Real Madrids måske kommende trænerReal Madrid-rygterne omkring en ny cheftræner tager til, og hvis klubben fyrer Pellegrini, kan Liverpools Rafael Benitez måske være den nye mand.

Real Madrid-trænersædet er et varmt emne blandt pressen for tiden. Det er det især blevet, efter at klubben røg ud af Champions League, som var et af de største mål i sæsonen, fordi man kunne ende med at spille finalen på hjemmebanen Santiago Bernabeu.

Igennem den senere tid har først José Mourinho, dernæst Arsene Wenger og Carlo Ancelotti, været sat i forbindelse med jobbet, mens det seneste skud på stammen, der spirer blandt de mange rygter, skulle være Liverpool FC’s spanske manager Rafael Benitez.

“Rafa er det fortrukne valg. Han er en Madrid-mand, og hans agent, Manuel Gercia Quillon, har et glimrende forhold til klubben,” skriver The Sun og uddyber:

“Hans præstationer med Liverpool i Europa er exceptionelle, og Real vil gerne vende tilbage, til der hvor de mener de hører til – nemlig som nummer et i europæisk fodbold. De mener, at Rafa er manden til netop det job.”

Benitez påbegyndte sit trænereventyr i netop Real Madrid, og han har tidligere udtalt, at han godt kunne se sig selv stå i spidsen for klubben en dag.

Jens Lehmann på vej til MLS
Dagens rygter - 13. marts 2010

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE