Fodboldquizzer

Prøv en fodbold quiz her blandt vores mange forskellige fodboldquizzer. Quizzerne er inddelt i forskellige emner. Test din fodboldviden her!
Fodboldquiz Ballon d'Or-fodboldquiz
0

Ballon d’Or-fodboldquiz

Ballon d’Or er den prestigefyldte pris, som årets fodboldspiller. Se om du kan huske de mange vindere gennem tiderne. Test din fodboldviden her.

Fodboldquiz Fodboldlogoer-quiz # 1
0

Fodboldlogoer-quiz # 1

Har du styr på klublogoer, så er denne fodboldquiz som skræddersyet til dig. Der er to svarmuligheder ved hvert spørgsmål. Test din viden om fodboldlogoer her.

Fodboldquiz Fodboldstadions - quiz | fodboldquiz
0

Fodboldstadion-quiz # 1

Hvor meget ved du om fodboldstadions? Her skal du gætte, hvilken klub, der har hjemmebanet på stadionet. Quizzen rummer 10 stadions. Test din viden her.

1 2 3

Prøv en gratis fodbold quiz

På redaktionen elsker vi fodboldquizzer, og det gør mange af vores læsere også. Herover kan du finde en oversigt over vores populære quizzer om fodbold. De er naturligvis alle gratis, og de er meget hurtige at gennemføre.

Fodbold quizzerne er inddelt i forskellige emner både om danske profiler, diverse turneringer, Superligaen, fodboldlogoer, quizzer om transfervinduer og meget andet.

Prøv også vores sandt eller falsk-quizzer, hvor du bliver præsenteret for en påstand, som du skal vurdere om er sand eller falsk.

Med andre ord får du testet din fodboldviden i flere forskellige afkroge.

Få udvidet din fodboldviden eller bliv bekræftet i, at du allerede er Danmarks fodboldekspert nummer 1!

ANNONCE