Transferrygter

Transferrygter er en stor del af fodboldens verden, hvor der time efter time er nye spekulationer om køb og salg af fodboldspillere. Læs de seneste nyheder her.

Transfer rygter – de seneste fodboldrygter

Transferrygter er kommet for at blive

Hver dag er der flere hundrede fodboldrygter om diverse spillere både på nationalt, men i højere grad også på internationalt plan.

På Fodbold-transfers.dk er vores primære fokus på de fem største ligaer i Europa inklusiv den bedste fodboldrække i Danmark.

Med andre ord fokuserer vi på transferrygter i den danske Superliga, engelske Premier League, franske Ligue 1, italienske Serie A, spanske La Liga samt den tyske Bundesliga.

Vi bestræber os på at videreformidle de mest interessante transferrygter på ugentlig basis inden for disse seks ligaer.

Nogle af de længste transfersagaer i nyere tid er Cristiano Ronaldos skifte fra Manchester United til Real Madrid, Neymars skifte fra Santos til FC Barcelona og Paul Pogbas skifte fra Juventus til Manchester United.

Af og til opstår der også skrækhistorier i et transfer-forløb. Det skete eksempelvis tilbage i sommeren 2015, da Real Madrids indkøb af Manchester United-keeperen David de Gea og salg af Keylor Navas til United røg i vasken.

Det skete fordi man ikke fik indsendt de officielle papirer inden for deadline. De Gea valgte senere at forlænge sin kontrakt med Manchester United i stedet.

De fleste fodboldfans har et ambivalent forhold til transferrygter, fordi de på den ene side kan glæde sig over, at nogle store profiler skifter til deres klub, mens de på den anden side skal forholde sig til at nogle af deres favoritspillere forlader det hold, som de er fans af.

Men transferrygter er bare et ekstra krydderi i fodboldens verden, og med tanke på at priserne på fodboldspillere kun går en vej, nemlig opad, så er der ingen tvivl om at fodboldrygterne er kommet for at blive.

Hvad er transfer rygter?

Et transferrygte er, når en fodboldspiller bliver kædet sammen med et skifte til en anden klub, før det er bekræftet. Det er normalt, at fodboldmedier i hele verden leverer transferrygter på ugentlig basis.

Der er altid stor interesse for optakter til fodboldtransfers, og derfor bruger aviser og internetmedier meget spalteplads på denne del.

Så er det op til læserne selv at vurdere, hvorvidt mediet og rygtet er troværdigt eller ej. Nogle medier har bedre kilder end andre, og nogle medier lever mere af at dele røverhistorier end andre medier.

Her på Fodbold-transfers.dk vil vi forsøge at gøre dig klogere på de største medier. Derfor arbejder i øjeblikket på en database med nogle af de største fodboldmedier, hvor vi rangerer deres troværdighed, så du lettere kan vurdere, hvorvidt et rygte er sandsynligt eller ej.

Største transferrygter i sommeren 2019

(Senest opdateret: 10. august 2019)

Sommerens transfervindue 2019 bød på mange fodboldrygter. Nogle af de profiler, der har været omtalt mest har været Neymar, der efter sigende var utilfreds i Paris Saint-Germain.

Her har både Real Madrid, FC Barcelona, Juventus og Manchester United været meldt blandt bejlerne.

Paulo Dybala har også været meldt på vej til flere klubber, heriblandt både Tottenham Hotspur og Manchester United. Men da det engelske transfervindue lukkede, stilnede rygterne af.

Napolis Kalidou Koulibaly har også været en ombejlet herre. Især de store klubber i Premier League har stået i kø for at sikre sig hans underskrift.

Både Manchester City, Liverpool FC og Manchester City har været ude med snøren efter Koulibaly.

Derudover har Real Madrid også været kædet sammen med den fysisk stærke forsvarsspiller, mens ærkerivalerne FC Barcelona også har været efter ham ifølge rygtebørsen.

Der har også været sået tvivl om Kylian Mbappés fremtid i Paris Saint-Germain, efter at han kom med nogle tvetydige udmeldinger på de sociale medier.

Igen har Real Madrid været meldt som den helt store bejler, hvor hans landsmand Zinedine Zidane meget gerne ville have ham til klubben.

Paul Pogba har en anden profil, der også skabte mange overskrifter i sommerens løb. Igen har Real Madrid været nævnt flest gange til at sikre sig Pogbas underskrift.

Derudover har han tidligere klub, Juventus, også været inde i billedet på rygtebasis.

Men efter at det engelske transfervindue lukkede og Manchester United ikke hentede nogen erstatning, så virker det ikke længere sandsynligt, at franskmanden forlader Old Trafford i denne omgang.

Ajax Amsterdams helt store forsvarsprofil, Matthijs de Ligt, var også genstand for mange skriverier både op til sommerens transfervindue og under.

Både blandt andre Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain samt Juventus blev nævnt. Det blev sidstenævnte, som løb med hans eftertragtede signatur.

Christian Eriksen fra vores egen andedam har også været rygtet til en stor række klubber, heriblandt Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid samt Juventus.

Det engelske transfervindue er lukket, men Tottenham kan fortsat sælge ham i indeværende transfervindue – de kan blot ikke hente en eventuel erstatning.