Dagens rygter – 27. marts 2010

0

Dagens rygter - 27. marts 2010Fodbold-transfers.dk bringer herunder dagens vigtigste rygter fra de største ligaer i Europa. Bl.a. nyheder omkring Gianfranco Zola og Lassana Diarra.

Zola overvejer at skride

Kilde: Daily Telegraph

Sandsynlighed: Over middel

Kommentar: West Ham ligger i nedrykningsfarezonen, og det har fået manager Gianfranco Zola til at overveje sin fremtid i klubben. Den engelske presse er enige om, at Zola med al sandsynlighed ikke er i West Ham, når denne sæson er ovre.

Hleb klar til at forlade Barca

Kilde: Goal.com

Sandsynlighed: Over middel

Kommentar: Aliaksandr Hleb forlanger spilletid, hvilket han ikke har kunnet opnå på et tilfredsstillende niveau hos henholdsvis FC Barcelona og Stuttgart. Han sættes i forbindelse med Premier League-klubben Manchester City, som efter sigende både kan tilbyde en masse spilletid samt en mindre formue.

Lassana Diarra færdig i Real Madrid

Kilde: Daily Mail

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Lassana Diarra har siden sin tiltrædelse i Real Madrid sidste år, haft et blandet ophold i klubben. Derfor sås der tvivl omkring, om han fortsat er i klubben, når sommerens transfervindue er lukket og regnskabet skal gøres op. Tottenham skulle stå klar med omkring 150 millioner kroner for ham.

Avis: Spansk succestræner erstatter PL-manager
Officielt: Brasiliansk stortalent til PL-klub

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE