Liverpool solgt til amerikanere

0

Liverpool solgt til amerikanereBestyrelsen i Liverpool har accepteret et bud på klubben fra det amerikanske selskab, New England Sports Ventures, der blandt andet ejer baseballholdet Boston Red Sox.

Tirsdag kunne Liverpool meddele, at man er nået til enighed med New England Sports Ventures (NESV) om et salg af klubben. Således ser Tom Hicks og George Gillet ud til at være fortid i Liverpool, der dog fortsætter på amerikanske hænder.

”Bestyrelsen besluttede at acceptere NESV’s tilbud, fordi det lever op til de kriterier, vi har sat op for en ny ejer. NESV’s filosofi handler kun om at vinde, hvilket de har vist med Red Sox,” udtaler bestyrelsesformand Martin Broughton.

De nuværende ejere, Tom Hicks og George Gillet har gjort deres for at forhindre salget, da de ifølge engelske medier mente, at buddet ikke var højt nok. Derfor er salget endnu ikke officielt, da det er betinget af, at det bliver godkendt af Premier League samt at stridigheder omkring bestyrelsesmedlemmer og andre forhold går igennem.

Dagens rygter - 7. oktober 2010
Bjerregaard ser Kasi-Jesper som sin afløser

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE