Portsmouth tæt på administration

0

Portsmouth tæt på administrationDet har længe set rødt ud for økonomien i den konkurstruet bundklub, Portsmouth. Det ser ikke just bedre ud for overlevelsesplanerne i Premier League, eftersom klubbens ejer, Balram Chanrai nu selv har indrømmet at Portsmouth er tæt på at blive sat under administration, hvilket betyder, at der bliver trukket 9 point fra klubbens i forvejen ringe pointhøst.

Man har nu så småt begyndt at erkende i Portsmouth-ledelsen, at folk ikke er motiverede til at købe klubben. Man forventer derfor, at ryge under administration den 26. februar 2010.

”Der er nu kun en kort frist for eventuelle købere, og vi må være realistiske og sige, at det ikke længere er en mulighed at redde klubben,” siger talsmand for Chainrai, Phil Hall, til klubbens hjemmeside.

Der bliver dog også set positivt på den forventet administration.

”En administration vil betyde, at klubben genopstår som en sund finansiel enhed. Klubben vil blive attraktiv for nye købere, som kan investere nye midler og genopbygge klubbens fremtid,” siger talsmanden.

Hvad der vil ske med klubben, finder vi højst sandsynlig ud af engang i morgen aften, men meget tyder på, at klubben ryger under administration, og derfor også forventeligt, at de skal en tur ned i næstbedste engelske række og vende.

Skrevet af Christian Toftegaard

Dagens rygter - 25. februar 2010
Dagens rygter - 24. februar 2010

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE