Dagens rygter – 16. august 2011

0

Dagens rygter - 16. august 2011Fodbold-transfers.dk bringer herunder nogle af dagens vigtigste rygter fra de største ligaer i Europa. Bl.a. omkring en finurlig klausul i Fabregas-handel og Chelsea-jagt efter nye spillere.

Arsenal FC har førsteret til at købe Cesc Fabregas

Kilde: Mirrorfootball.co.uk

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: I går kunne Cesc Fabregas se sig blive hyldet af FC Barcelonas fans, alt imens han kyssede den blå-røde fodboldtrøje. Spanieren skiftede tilbage til klubben fra Arsenal FC. Nu er der rygter om, at der er en klausul i aftalen.

Arsenal FC har således førsteret, hvis FC Barcelona skulle finde på at sælge deres nyindkøb. Selv hvis englænderne ikke henter Fabregas tilbage til klubben, vil de stadig få halvdelen af beløbet ved et salg.

Lumb skal finde sig en ny klub

Kilde: B.T.

Sandsynlighed: Over middel

Kommentar: Zenit St. Petersburg kan ikke helt bruge Michael Lumb i truppen. Det viste de så senest som i sidst sæson, hvor de havde udlejet danskeren til AaB. Nu har russerne så bedt Lumb om at finde en ny klub.

”Transfervinduet har været i gang i mere end to måneder. Med to uger tilbage får jeg det så at vide. Havde de fortalt det noget før, så havde det været lettere for mig at finde en ny klub. Jeg synes, det er tarveligt at behandle folk på den måde,” udtaler Michael Lumb ifølge B.T.

Chelsea FC jagter endnu et belgisk talent

Kilde: Extra Time

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Chelsea FC har i dette transfervindue hentet det belgiske stortalent, Thibaut Courtois, som man siden har udlejet til Atletico Madrid. Derudover er man også tæt på angriberen, Romelu Lukaku. Nu er man så interesseret i endnu et belgisk talent.

Det er Kevin de Bruyne, der til dagligt spiller for Genk i belgisk fodbold. De engelske giganter skulle være interesseret i at hente belgieren, for så at udleje den 20-årige midtbanespiller tilbage til hans nuværende klub, Genk.

Chelsea FC melder sig ind i kampen om Samir Nasri

Kilde: Fanatix.com

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Manchester City har gennem den seneste tid været de store favoritter i kampen om den nuværende Arsenal-spiller, Samir Nasri. Franskmanden skulle koste i omegnen af 215 millioner kroner.

Nu skulle også Chelsea FC være på jagt efter den 24-årige midtbanekreatør, der kun har et år tilbage af sin kontrakt med Arsenal. Tidligere har spilleren selv været ude at lufte tanken om at skifte klub.

Bekræftet: Stephan Andersen solgt til Evian
Officielt: Arsenal sælger Eboue til Galatasaray

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE