Dagens rygter – 27. april 2010

0

Dagens rygter - 27. april 2010Fodbold-transfers.dk bringer herunder dagens vigtigste rygter fra de største ligaer i Europa. Bl.a. nyheder omkring Aliaksandr Hleb og Andrei Arshavin.

Aliaksandr Hleb på vej til PL

Kilde: Daily Mail

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: FC Barcelonas Aliaksandr Hleb kan meget vel vende tilbage til den bedste række i England, Premier League. Det fortæller spillerens agent Uli Ferber, der afslører, at interessen også er til stede hos en række klubber i Premier League. Der skulle være tale om Aston Villa, Manchester City og Sunderland.

Arshavin vil til Barcelona

Kilde: Daily Telegraph

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Arsenal-offensiven Andrei Arshavin lægger ikke skjul på, at han drømmer om at repræsentere FC Barcelona en skønne dag. Det ville være en stor oplevelse, der gik i opfyldelse for russeren, hvis det lykkedes for ham, forklarer han meget åbenhjertigt til Daily Telegraph.

Klinsmann til HSV?

Kilde: Hamburger Morgenpost

Sandsynlighed: Over middel

Kommentar: Jürgen Klinsman har selv givet udtryk for, at han gerne vil tilbage til tysk fodbold, og eftersom Hamburger SV fyrede i går Bruno Labbadia som cheftræner, har det fået spekulationerne til at ulme. Ifølge den lokale avis Hamburger Morgenpost er han storfavorit til posten, mens Gerard Houllier og Steve McClaren dog også er oplagte emner.

Carles Puyol kædes sammen med Newcastle

Kilde: Sport

Sandsynlighed: Under middel

Kommentar: Den spanske avis Sport skriver, at FC Barcelona muligvis vil indgå en byttehandel med Newcastle, eftersom Barca ønsker Steven Taylor, mens de i så fald ville skulle sende den rutinerede forsvarer Carles Puyol den anden vej. Puyol har dog tidligere i denne sæson forlænget med Barca helt til 2013, derfor virker det usandsynligt.

Real Madrid-bænkevarmer er fortid
Dagens rygter - 26. april 2010

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE