Darren Ferguson låner spiller hos farmand

0

Darren Ferguson låner spiller hos farmandManchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson, har også en søn, som er manager for Preston. Det nære samarbejde har nu medført, at Darren har lånt 19-årige Danny Welbeck hos United.

Manchester United har tidligere udlånt en række spillere til Preston, men efter at klubben har fået en ny manager, er det blevet mere oplagt. Prestons nuværende manager er nemlig Darren Ferguson, som er søn af United-manageren Sir Alex Ferguson.

Preston har benyttet sig af det oplagte samarbejde, idet de har lejet 19-årige Danny Welbeck for resten af sæsonen. Grundet forstærkningen af Mame Biram Diouf, har Welbeck haft svært ved at få spilletid hos United.

”Danny er en ung fyr, der har spillet en del kampe for United i denne sæson. Han har fantastisk potentiale. Og så hjalp det os, at United røg ud af FA Cup’en, for så ville de gerne sende ham ud, så han kunne få noget erfaring. Nu kommer han her og får nogle kampe, og jeg er sikker på, at hans attitude er i orden,” forklarer Darren Ferguson om angriberen til klubbens hjemmeside.

Danny Welbeck står noteret for to mål i elleve kampe for United i denne sæson.

Bekræftet: Celtic køber Duncan
Video: Djiby Fall

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE