De mest ventede fodboldtransfers i 2024

0

De mest ventede fodboldtransfers i 2024

De mest ventede fodboldtransfers i 2024

2023 går på hæld, og et nyt år venter lige om hjørnet. Mange skaber en masse nytårsforsæt ved årsskiftet og går aktivt ind i det nye år med en masse nye idealer og håb om fremtiden.

For de fodboldinteresserede er det nok mest af alt opstarten af forårssæsonen, der trækker mest samt det faktum, at der i vinterpausen ofte bliver handlet på kryds og tværs af klubberne rundt omkring i verden.

De mange fodboldtransfers tager for alvor til i januar måned, og det er her, at vi endelig vil få at se, om der har været hold i de mange svirrende transferrygter igennem sæsonen. I den anledning kaster vi her et blik på de mest ventede fodboldtransfers i 2024.

Bliver 2024 Roony Bardghjis internationale gennembrud?

En af de største kometer på den danske fodboldhimmel i 2023 har unægteligt været FC Københavns Roony Bardghji. Man behøver faktisk ikke engang at gå op i fodbold eller betting for at have stiftet bekendtskab med den blot 18-årige svensker, for Bardghji skrev sig ind i alle danske avisoverskrifter i efteråret 2023.

Det var nemlig her, at Bardghji gjorde sig bemærket som super indskifter i Champions League kampe i Parken mod Manchester United. Med få minutter igen blev Bardghji sendt på banen, hvorefter han kvitterede med sejrsmålet til 4-3.

Det mål samt andre flotte præstationer i 2023 har fået hold som engelske Tottenham til at sende følere ud på den lille svenske offensiv.

Rygterne svirrer om et muligt skifte, selvom FC København som udgangspunkt har sagt, at de ikke er interesserede i at sælge.

Men mon ikke det alligevel bliver til noget, når eller hvis Tottenham vifter med en check på over 250 millioner kroner, som flere medier mener er prisen på den karismatiske svensker.

Forlader Pierre-Emile Højbjerg Tottenham i det nye år?

På landsholdet har midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg enorm succes. Han kvitterede blandt andet med en vigtig scoring i kampen mod Finland i efteråret og indløste billet til EM-slutrunden sammen med resten af landsholdskammeraterne.

På landsholdet er alt altså fryd og gammen for den stærke midtbane, men på klubplan er det tilsyneladende en helt anden sag.

Pierre-Emile har ikke helt samme succes i sin Premier League klub, Tottenham, hvor især en del supportere har kritiseret hans præstationer. Det er endnu ikke blevet til mål eller assists for den danske midtbanespiller, men Tottenham har generelt set svingende ud, og det kunne virke som om Pierre-Emile er blevet gjort til lidt af en syndebuk.

Hans kvaliteter er åbenlyse, og det synes også at kunne anes ud fra Manchester Uniteds interesse for landsholdsmidten. De skulle efter sigende være interesseret i danskeren, selvom også Juventus har været på tale i løbet af efteråret.

Det skal blive spændende at se, om Højbjerg finder nye græsgange eller bliver i Tottenham for at tage kampen op med modstanderne og især med de kritiske supportere.

Sælger Barcelona sit eneste store angrebs-es i vinterpausen?

Det kan lyde utroligt, at Barcelona skulle være interesseret i at sælge sit angrebs-es Robert Lewandowski i vinterpausen, men det er ikke desto mindre tilfældet. Skal man tro spanske medier, pønser Barcelona på at sælge deres aldrende angriber for at få penge nok til at kunne erhverve sig den portugisiske landsholdsmidt Bruno Guimarães, der lige nu spiller i engelske Newcastle.

Med Guimarães vil Barcelona få en super stærk midtbanespilleren, men et eventuelt salg af Lewandowski synes alligevel at efterlade et enormt hul i offensiven. For hvem skal erstatte den polske landsholdsangriber? Måske har Barcelona her endnu flere jokere i ærmet. Det vil tiden vise.

Er det nu, at Kylian Mbappé forlader Paris SG?

Man skal næsten have levet i en jordhule for ikke at have hørt om den franske angriber Kylian Mbappé og alle de svirrende rygter om et muligt skifte fra storklubben PSG.

Den franske landsholdsangriber har i snart et år været rygtet væk fra PSG, og selvom rygterne er aftaget lidt mod slutningen 2023, lever de stadig i bedste velgående. Faktisk menes Mbappé at have købt hus i Madrid, hvilket får mange medier til at spekulere i om den franske offensiv nu har lagt sig fast på at vælge Madrid som sin næste klub.

I Real Madrid har man dog indtil videre afvist, at man skulle være i forhandlinger med angrebs-esset. Mbappé er også flere gange blevet rygtet til Barcelona, men lige præcist det skifte ser efterhånden mindre plausibelt ud. Skifter Mbappé til Real Madrid i vintertransfer-vinduet, vil det utvivlsomt blive et af historiens største klubskifter.

Avis: Stort klubskifte frister Erling Haaland
Officielt: Tottenham sikrer sig Werner

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE