FC Barcelona åben for ændring af TV-aftale

0

FC Barcelona åben for ændring af TV-aftaleSevilla har været ude med et forslag om at ændre TV-aftalen i spansk fodbold. FC Barcelona åbner op for det samme, men støtter ikke Sevillas udmelding.

På det seneste har blandt andet Sevilla været ude med riven efter de to spanske giganter, FC Barcelona og Real Madrid. De mener, at de to storklubber får en alt for stor del af TV-indtægterne i den spanske liga.

Der er blevet foreslået, at indtægterne bliver lige fordelt mellem klubberne i den bedste spanske række. Det er dog ikke noget catalanske FC Barcelona vil være med til. De mener ikke, at Sevillas forslag er løsningen.

“Der er en enighed om, at den procentdele fordeling skal ændres. Dog ikke på den måde, Sevilla vil have det. Forskellen er, at Barcelona og Real Madrid i de sidste 50 år altid har været den vigtigste del i spansk fodbold udadtil,” har spaniernes vice-præsident, Javier Faus, udtalt ifølge SkySports.

“Vi siger ja til en bedre omdeling af pengene, men også en bevarelse af både FC Barcelona og Real Madrids status. Vi er klar til at reducere vores procentdel, og forhøje andre klubbers.”

Som det er nu, så får FC Barcelona og Real Madrid den største del af kagen, når TV-indtægterne skal fordeles. Den nuværende TV-aftale løber frem til 2015.

Sneijder: Jeg ville aldrig væk
Abidal: Manchester City er interesseret i mig

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE