Götze afviser foreløbig skifte

0

Götze afviser foreløbig skifteMario Götze har adskillige gange været kædet sammen med Arsenal FC og senest Manchester United. Han understreger dog selv, at han er glad hos Dortmund.

På det seneste er Arsenal FC og Manchester United været kædet sammen med et køb af den unge tyske midtbanekreatør, Mario Götze. Mange engelske medier har spekuleret i et skifte.

Hovedpersonen selv afviser dog et foreløbigt skifte. Det understreger han med, at han har stadig har tre år tilbage af sin kontrakt med tyskerne, og at han er glad for at være hos Dortmund.

“Jeg er rigtig glad her. Det er alt, der tæller. Jeg har kontakt her frem til 2014 og jeg er mere end glad for at være her,” udtaler Mario Götze til Sky Television.

“Vi har mange fantastiske spillere på vores hold, som giver alt til hver træning og hver kamp. Det er derfor, jeg nyder at være her så meget.”

Senest har det været fremme, at de to engelske storklubber er klar til at smide et bud i underkanten af 200 millioner kroner efter den nuværende Dortmund-spiller.

Officielt: Andreas Bjelland solgt til Twente
Avis: City klar med 260 millioner for Eriksen

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE