Jørgensen parat til AGF-skifte

0

Jørgensen parat til AGF-skifteFiorentinas danske fløjspiller, Martin Jørgensen, lægger ikke skjul på, at han er klar til at skifte til AGF. Derfor håber han, at Fiorentina vil lade ham skifte til AGF gratis og omgående.

Spekulationerne om et Martin Jørgensen-skifte hjem til barndomsklubben, AGF, har længe ligget og ulmet. I dag meldte den 34-årige midtbanespiller klart ud, at han gerne vil blive opløst af sin kontrakt omgående.

”Jeg vil gerne have spilletid, og den er der nok ikke så meget udsigt til, at jeg kan få i Firenze. Derfor håber jeg mest på, at de lader mig gå,” forklarer Martin Jørgensen til Tipsbladet, og han uddyber:

”Hvis Fiorentina forlanger penge for mig, skal de vist være nogle gode købmænd,” slutter Martin Jørgensen.

United køber forsvarstalent hos Fulham
Real: Rooney passer ikke til vores hold

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE