Manchester United: Oplev De Røde Djævle helt tæt på med fodboldbilletter

0

Manchester United: Oplev De Røde Djævle helt tæt på med fodboldbilletter

Manchester United: Oplev De Røde Djævle helt tæt på med fodboldbilletterMange danske fodboldfans er Manchester United-fans – og med god grund. For hvem husker ikke de fantastiske år under Sir Alex Ferguson, der ikke bare bragte håb tilbage til Manchester Uniteds trup, men også hev en masse pokaler hjem til Manchester fra nogle af de mest prominente turneringer i hele den europæiske fodboldverden. Men er tiden nu inden til, at du – enten for første gang eller igen – skal over at se drengene fra De Røde Djævle spille på det store og ikoniske stadion, Old Trafford? Så hjælper denne artikel dig på vej, hvad end det er billetter til Manchester United på Old Trafford, du søger, eller det er gode tips og tricks til din kommende tur.

Find og køb billetter i god tid

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United er en stor fodboldklub i hele verden, og det betyder også, at billetter til deres kampe er meget eftertragtet. Det betyder også, at du som Manchester United-fan skal være ude i god tid, når du gerne vil have fingrene i en billet. Derfor handler det om i god tid at kigge på den kommende sæsons kampplan for at finde ud af, hvornår de spiller, og hvornår det passer dig med ferie fra arbejde eller fri fra skole. Tjek altid kampplanen på officielle hjemmesider, så du hverken bliver snydt med kampe eller falske billetter.

Hvis du finder en eller flere kampe, som passer ind i din tidsplan den nærmeste fremtid, så har du tre valg: Enten kan du købe en billet gennem Manchester Uniteds officielle hjemmeside, du kan købe igennem en dansk, troværdig hjemmeside som Hellotickets.dk, eller du kan også købe gennem et bureau, som tilbyder rejsepakker med hotel og fly inkluderet. Fordelen ved at vælge Hellotickets.dk er, at du køber gennem en dansk hjemmeside, der tilbyder dansk kundeservice ved pludseligt opståede problemer. Dermed kan de nemt få hjælp, hvis der er noget, du har brug for hjælp til. Derudover tilbyder de også mange andre oplevelser derinde, hvis også du står og mangler billetter til aktiviteter, koncerter og lignende.

Transport og overnatning i Manchester

Hvad end du får hjælp af et rejsebureau til at få en skræddersyet rejsepakke, eller du gerne selv vil stå for alt den praktiske planlægning, så er det også her en god ide at være ude i tide. Med en masse tilrejsende fans og plads til lige over 74.000 mennesker, kan mange hoteller i nærområdet nemt blive udsolgt. Og med Manchester, som en af de centrale og store byer i England, samt en masse andre tilrejsende Manchester United-fans fra Danmark, der gerne vil se Rasmus Højlund spille, handler det også om at finde flyafgange, som ikke i forvejen er booket helt op.

Når det hele er planlagt, og du er kommet derover, er det også en rigtig god ide at komme til Old Trafford i god tid. Det er igen på grund af mange mennesker skal mod stadion, når der nu er fyldt op med 74.000 mennesker, men også fordi der som oftes samles en masse mennesker i og omkring området ved stadionet. I disse situationer gør menneskesamlinger omkring stadionet det at komme fra sit hotel og ind på sin siddeplads på stadionet til en længere og mere indviklet tur, og derfor er det en god ide at tage afsted i god tid. Som oftest står der også en masse ved indgange, som er med til at skabe længerevarende køer.

Gode tips til førstegangskøbere af billetter til Manchester United

Inden turen går afsted til Manchester, kan du med fordel “forberede” dig. Og hvad menes der med det? Jo, du kan forberede dig på en ikonisk atmosfære på et kæmpe Old Trafford med plads til 74.000 mennesker, hvor lyden og stemningen er i top. Her kan det være en fordel at øve nogle sange og såkaldte chants, som de mange inkarnerede fans synge højt og helligt med på som en del at se fodboldkampe. I England har man stor tradition for at synge på diverse sange for deres yndlingsklub, men også diverse slagsange mod modstanderholdet.

Det kan også være en fordel at tjekke op på meget af den historie, som Manchester United har skabt i fodboldverdenen, men også bare nogle af de faciliteter, som er derovre. Derved er du godt forberedt på, hvis I gerne vil ind på Manchester Uniteds eget museum, hvor det ligger, og hvilke andre faciliteter i området, I bare skal se, når I er derovre. Dermed rejser man ikke hjem og føler, man er gået glip af noget, man gerne ville have set.

Her kan du også overveje om en rundvisning, arrangeret af Klubben selv, kunne være noget for dig. Her kan du få et unikt indblik i spillernes omklædningsrum, det at gå ind ad spillertunellen og det at være på banen. Dog arrangeres disse ture kun på dage, hvor der ikke spilles kamp. Derfor kræver det, at du tager en overnatning og bliver en dag i Manchester, hvor Manchester United ikke spiller en fodboldkamp.

Så hold dig opdateret på de mange ting, oplevelser, faciliteter og lignende i Manchester og få en uforglemmelige tur og oplevelse – især dem omkring Old Trafford og Manchester United.

Journalist: Bayern-stopper beundres af Ten Hag
Officielt: Juventus snupper Serie A-succestræner

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE