Officielt: FC Midtjylland har solgt Sory Kaba

0
Sory Kaba

Foto: Shutterstock

FC Midtjylland har torsdag aften solgt angriberen Sory Kaba til den spanske La Liga-klub, Las Palmas.

Angriberen Sory Kaba er nu fortid i FC Midtjylland.

Den guineanske angriber fortsætter karrieren i den spanske La Liga-klub Las Palmas, der har købt ham fri af kontrakten med FCM.

28-årige Kaba har signeret en fireårig kontrakt med den spanske klub.

“Der har været flere attraktive bud på Kaba i den seneste periode, og han har selv haft et brændende ønske om at komme til Las Palmas. Selvom der i et stykke tid har været usikkerhed omkring hans fremtid, har han opført sig eksemplarisk og gennem hele forløbet været en god holdkammerat,” siger sportschef Svend Graversen til FCM.dk og tilføjer:

“Når man giver noget til fællesskabet, ønsker vi også at give noget igen, og derfor har vi valgt at imødekomme Kabas ønske om et skifte til spansk fodbold.”

“Kaba spillede en central rolle i vores historiske kvalifikation til Champions League, ligesom han scorede syv ligamål i 20/21-mesterskabssæsonen. På sit topniveau er han en angriber med et internationalt snit, og vi ønsker ham alt det bedste fremover.”

Sory Kaba skifede til FCM i sommeren 2019 fra franske Dijon FCO, og han nåede at spille 110 kampe, score 27 mål, levere 15 assists samt hjemtage et dansk mesterskab med midtjyderne.

Officielt: Brøndby forstærkes med Leverkusen-keeper
Officielt: Sevilla sælger førstemålmand

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE