Officielt: Portsmouth under administration

0

Officielt: Portsmouth under administrationDet engelske Premier League-bundhold, Portsmouth, har nu fået endnu være betingelser for at overleve i den bedste række. Holdet har mistet ni point, fordi de sættes under administration.

Premier League-bundholdet Portsmouth har igennem en længere periode kæmpet hårdt for at redde klubbens overlevelse i den bedste række, ved at sikre sig at gælden blev betalt.

Sidste frist var dog ved midnat, men ingen var interesserede og derfor er Portsmouth nu sat under administrationen.

Det har nu fået den konsekvens, at klubben er blevet fratrukket ni point i den bedste række, så deres overlevelsesmuligheder nu er endnu mindre. Derudover skal en administrator forsøge at promovere klubben og skabe interesse omkring den over for eventuelle købere.

Klubbens tidligere manager Paul Hart håber på, at klubben snart kan vende stærkt tilbage.

“Jeg tror på, at klubben kan blive stærk igen, hvis den fokuserer på fremtiden, og planlægger og gennemfører et omstruktureringsprogram. Det ser ud til, at en administration af klubben er nødvendig, og forhåbentlig vil det give klubben en chance for atter at komme ovenpå,” forklarer den tidligere manager, Paul Hart, ifølge Daily Star.

Dagens rygter - 26. februar 2010
Tidligere Real-midtbanedynamo stopper

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE