Officielt: Robin van Persie er blevet cheftræner

0

Officielt: Robin van Persie er blevet cheftrænerDen tidligere Arsenal- og Manchester United-angriber Robin van Persie er nu blevet cheftræner for SC Heerenveen i den hollandske Eredivisie.

På det seneste har der floreret mange rygter om Robin van Persie, og nu er det blevet officielt, at han skal være cheftræner.

SC Heerenveen meddeler således på sin hjemmeside fredag, at den tidligere Premier League-stjerne skal stå i spidsen for holdet.

40-årige Robin van Persie skal dermed være cheftræner for første gang i karrieren, og hollænderen ser frem til udfordringen.

“Trænerfaget er omfattende og udfordrende, og jeg arbejder i det med stor passion og glæde,” siger han til SC Heerenveens hjemmeside og fortsætter:

“Jeg vil gerne fortsætte min udvikling, og rollen som cheftræner passer perfekt til det mål. Jeg er derfor glad for den mulighed, SC Heerenveen tilbyder mig,” udtaler Van Persie.

“SC Heerenveen er en stor Eredivisie-klub med en rig tradition og loyale tilhængere. Det er en fantastisk udfordring at skulle bidrage til klubbens sportslige ambitioner,” lyder det.

Robin van Persie har fået en kontrakt med klubben, der løber til sommeren 2026.

Hollænder bekræfter: Jeg afløser Klopp i Liverpool
Officielt: FCK-mand tager permanent til Utrecht

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE