Top-7: Fodboldprofiler, som tjener mest på Instagram

0

Top-7: Fodboldprofiler, som tjener mest på InstagramInfluencer-marketing er blevet en enorm forretningsmodel, som mange brands benytter sig af. Og det tjener flere sportsstjerner stort på. Her kan du se, hvilke 7 fodboldprofiler, der tjener mest på Instagram.

Her har vi fundet de syv fodboldprofiler, der tjener allermest per opslag på Instagram. Statistikken er udarbejdet af websitet Hopper HQ.

7. Luis Suarez

På syvendepladsen finder man FC Barcelonas angrebsprofil, Luis Suarez. Han har i skrivende stund 31,3 millioner følgere på Instagram, og Suarez vurderes at tjene 150.000 dollars per opslag.

Og ja, hvis du synes, at det er vild læsning, så vent til vi kommer længere op på listen.

6. Zlatan Ibrahimovic

“Alle brands vil arbejde med Zlatan,” kunne man forestille sig svenskeren sige, når han skulle sælge sig selv på det populære sociale medie. Zlatan Ibrahimovic er ikke den kendis, der bliver fulgt af allerflest på Instagram, hvilket nok kommer bag på ham selv. På den anden side, så sammenligner han sig selv med en løve i sin Instagram-biografi, så på den måde er han nok den mest fulgte løve på Instagram.

Nå, for at blive seriøse igen, så er der pt. 35,9 millioner mennesker, der følger den målfarlige svensker, som i dag slår sine folder i MLS. Han menes, at kunne tjene 175.000 dollars per opslag med kommercielt indhold.

5. Gareth Bale

Real Madrid-spilleren Gareth Bale indtager femtepladsen på listen. På Instagram bliver han i øjeblikket fulgt af 37,9 millioner mennesker på Instagram.

Ifølge analysen af Hopper HQ, så kan waliseren sætte 185.000 dollars ind på kontoen for hvert opslag med kommercielt indhold, som han poster på sin profil.

4. David Beckham

Den tidligere engelske landsholdsspiller, David Beckham, er bedst kendt for sin tid i Manchester United og Real Madrid. I dag har han en række forskellige forretninger, og han er fortsat et stærkt brand for mange forskellige virksomheder.

Det nyder han også godt af, når han poster kommercielt indhold på sin Instagram-profil. Her tjener han nemlig 300.000 dollars i gennemsnit per opslag, vurderer Hopper HQ. Pt. følges Beckham af 52,7 millioner på Instagram.

3. Lionel Messi

Omkring 103 millioner mennesker følger Lionel Messi på Instagram. Han poster ikke voldsomt mange kommercielle opslag på Instagram, men når han gør det, så tager FC Barcelona-stjernen sig godt betalt.

Lionel Messi vurderes til at tjene 500.000 dollars per opslag med kommercielt indhold.

2. Neymar Jr.

Den brasilianske stjerne, Neymar Jr., må tage til takke med andenpladsen på listen. Han bliver fulgt af cirka 107 millioner mennesker, og når han deler opslag med kommercielt indhold på sin Instagram-profil, så tjener han i gennemsnit 600.000 dollars per opslag.

1. Cristiano Ronaldo

Top-7: Fodboldprofiler, som tjener mest på Instagram

Foto: shutterstock.com

Cristiano Ronaldo, som løb med mange overskrifter, da han skiftede fra Real Madrid til Juventus i sommerens transfervindue, indtager førstepladsen på listen.

Han har i sine yngre år gjort meget ud af at forbedre sit udseende*.

Det har ført til at Ronaldo i dag er en særdeles populær mand i mange forskellige kampagner. I øjeblikket er han den mest fulgte profil på Instagram med sine 148 millioner følgere. Han overgik smukke Selena Gomez tidligere på året. Hun har i øjeblikket 144 millioner følgere.

Per opslag med kommercielt indhold, så tjener Ronaldo hele 750.000 dollars, hvilket omregnet til danske kroner svarer til 4,9 millioner kroner!

Det er vigtigt at understrege, at dette blot er nogle tal, som Hopper HQ har analyseret sig frem til. I nogle tilfælde kan beløbene selvfølgelig sagtens være mindre, mens man også kan forestille sig at de for andre kan være højere. Det kommer helt an på den pågældende sponsoraftale.

*Det fremgår tydeligt af tidligere billeder af Ronaldo, at han har fået foretaget nogle ret radikale behandlinger med sine tænder blandt andet.

I dag havde han sikkert foretrukket en tandretning med Invisalign, som man eksempelvis kan få hos én af Københavns største tandlægeklinikker.

Derudover har Ronaldo også trænet hårdt for at stå knivskarpt, hvilket naturligvis også gør ham til en eftertragtet model for mange forskellige brands frem for spillere som Neymar Jr. og Messi, der ikke kan præsentere lige så flotte sixpacks med mere.

Officielt: Smalling har fået ny United-aftale
FCM: Rekordhandel var ét minut fra at glippe

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE