Dagens rygter – 19. januar 2011

0

Dagens rygter - 19. januar 2011Fodbold-transfers.dk bringer herunder nogle af dagens vigtigste rygter fra de største ligaer i Europa. Bl.a. omkring Nicklas Bendtner og Jose Mourinho.

Bendtner på vej væk fra Arsenal

Kilde: Ekstra Bladet

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Engelske medier hævder, at Arsenal er klar til at sælge danske Nicklas Bendtner. Angriberen står ikke først i køen til en plads i startopstillingen i Arsenal, hvilket har ført til rygter om både en lejeaftale og et salg. Ifølge Bendtners far og agent, Thomas Bendtner, er den danske angriber dog ikke interesseret i at forlade Arsenal.

Mourinho forlader Real Madrid til sommer

Kilde: AS

Sandsynlighed: Under middel

Kommentar: Ifølge den spanske sportsavis AS skulle Jose Mourinho være så træt af Real Madrid-ledelsens indkøbspolitik, at han overvejer at forlade klubben til sommer – tre år før hans kontrakt udløber. Mourinho skulle særligt være utilfreds med, at ledelsen ikke vil hente en ny angriber i januar, selvom Gonzalo Higuain sidder ude med en skade.

Chelsea tæt på forsvarsforstærkning

Kilde: Daily Telegraph

Sandsynlighed: Middel

Kommentar: Benficas forsvarsspiller David Luiz skulle stå højt på Chelea-manager Carlo Ancelottis ønskeseddel. Chelsea er gennem længere tid sat i forbindelse med 23-årige Luiz, og skulle være tæt på at kunne lukke aftalen. London-klubben skal formentlig betale i omegnen af 185 millioner kroner for brasilianeren.

OB henter målmand fra Tromsø
Ilsø udlejes til Fortuna Düsseldorf

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE