Officielt: Freyr Alexandersson takker af i Lyngby

0

Officielt: Freyr Alexandersson takker af i LyngbySuperliga-klubben Lyngby har taget afsked med cheftræneren Freyr Alexandersson, som er skiftet til belgiske KV Kortrijk. Det bekræfter klubberne fredag.

Freyr Alexandersson er fortid i Lyngby.

Det er en kendsgerning fredag, hvor klubben bekræfter på sin hjemmeside, at cheftræneren skifter til KV Kortrijk i Belgien.

Her har islændingen fået kontrakt frem til sommeren 2026, og han sætter ord på afskeden med Lyngby efter to og et halvt år.

“Jeg har oplevet masser af fantastiske tider i Lyngby Boldklub, og jeg føler mig meget heldig over at have været en del af den her fodboldklub, der betyder utrolig meget for mig og min familie,” siger Alexandersson til klubbens hjemmeside og fortsætter:

“Nu er det desværre tid til at sige farvel – desværre fordi det er så svært at sige farvel til klubben, og alt det, som vi er sammen,” udtaler islændingen.

“Jeg vil rigtig gerne bruge lejligheden til at sige tak til alle omkring klubben – fans, sponsorer og medarbejdere. Alle i Lyngby-familien betyder utrolig meget for mig, og de oplevelser, som vi har haft sammen, kommer jeg aldrig til at glemme,” lyder det fra Freyr Alexandersson.

Han efterlader Lyngby på en aktuel 7. plads i Superligaen.

Officielt: West Ham sender tysker til Monaco
Medie: Forsvarsprofil forlader Chelsea til sommer

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE