Officielt: Viborg FF handler i Werder Bremen

0

Officielt: Viborg FF handler i Werder BremenViborg FF har sikret sig den 23-årige midtbanespiller Jean Manuel Mbom, som kommer til Superliga-klubben fra Werder Bremen på en treårig aftale.

Werder Bremen har solgt Jean Manuel Mbom til Viborg FF, som har udstyret ham med en treårig kontrakt.

Det oplyser Superliga-klubben på sin hjemmeside torsdag, den tyske forstærkning glæder sportschef Mads Agesen.

“Jean Manuel Mbom er en meget dynamisk og intens central midtbanespiller, der både kan spille som 8’er og som 6’er,” siger Mads Agesen til vff.dk og fortsætter:

“Han er enormt fysisk stærk og samtidig god på bolden, og så har han været igennem en god skole i Werder Bremen, hvor han har været anfører på samtlige af deres ungdomshold,” udtaler sportschefen.

“Så vi får en rigtig dygtig spiller ind, som kan bidrage med en masse power, men vi skal også give ham lidt tid til at lære et nyt land og en ny liga at kende,” lyder det fra VFF-bossen.

Jean Manuel Mbom: Vil arbejde hårdt

Hovedpersonen selv er også glad for skiftet og er klar til at trække i arbejdstøjet.

“Jeg har haft nogle gode snakke med flere personer i klubben og har derigennem fået et rigtig godt indtryk af klubben, som er inde i en god udvikling, og hvor der også er mange unge spillere, hvilket tiltaler mig,” udtaler Jean Manuel Mbom.

“Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og til at prøve kræfter med den danske liga, og jeg vil arbejde hårdt for at bidrage med så meget værdi som overhovedet muligt til holdet, så vi sammen kan opnå gode resultater,” lyder det fra midtbanemanden.

Jean Manuel Mbom står noteret for et stort antal U-landskampe for Tyskland.

Sky Sports: Mbappé forhandler med PSG
Romano: Storklub vil bringe Alexis Sanchez retur

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE