Top-10: Sommertransfers 11/12 – Italien

0

Top-10: Sommertransfers 11/12 - ItalienFodbold-transfers.dk har i denne artikel analyseret sommerens transfers, hvor vi har udvalgt de ti mest betydningsfulde handler i Italiens bedste række, Serie A, ifølge os. Samtidig har vi fundet fem boblere.

1. Edinson Cavani, fra Palermo til Napoli

I sidste sæson var Edinson Cavani på leje fra Palermo til Napoli. Han nåede i den periode at score mål på samlebånd. Napoli var tilfredse med hans arbejde over sæsonen, så nu er aftalen blevet permanent. Det betaler Napoli i omegnen af 120 millioner kroner for.

2. Miroslav Klose, fra Bayern München til Lazio

Lazio har været på jagt i Tyskland efter en ny mand i front. Her har man fundet den tyske veteran, Miroslav Klose, der skifter til hovedstadsklubben på en fri transfer. Indtil videre har tyskeren fået scoret tre mål i sine fem kampe for italienerne.

3. Germán Denis, fra Udinese til Atalanta

Den 30-årige argentiner, Germán Denis, var kommet i overskud hos Udinese. Derfor besluttede de at udleje ham til en anden Serie A-klub, Atalanta. Indtil videre er det blevet til fire mål i fem kampe for argentineren hos Atalanta.

4. Alessandro Matri, fra fra Cagliari til Juventus

Juventus havde i den sidste del af sidste sæson lejet Alessandro Matri hos Cagliari. Det blev til ni mål i 16 kampe. Derfor har den italienske storklub valgt at købe italieneren fri for omkring 115 millioner kroner. Han har været med til at skyde Juventus op på førstepladsen af Serie A.

5. Pablo Osvaldo, fra Espanyol til AS Roma

Den argentinsk-fødte italienske angriber, Pablo Osvaldo, skiftede tilbage til italiensk fodbold henover sommerens transfervindue. AS Roma betalte således omkring 110 millioner kroner for at hente Pablo Osvaldo tilbage til ligaen. Det har indtil videre kastet tre mål i fem kampe af sig.

6. Zlatan Ibrahimovic, fra FC Barcelona til AC Milan

AC Milan havde i sidste sæson lejet svenske Zlatan Ibrahimovic hos de spanske giganter fra FC Barcelona. Gennem sæsonen kastede det 14 mål i 18 kampe af sig. Da der i aftalen var en købsbetinget klausul, måtte italienerne købe svenskeren for cirka 180 millioner kroner. I denne sæson har han scoret et mål i to kampe.

7. Miralem Pjanic, fra Lyon til AS Roma

Den blot 21-årige Miralem Pjanic har efter to sæsoner hos franske Lyon skiftet klubben ud med italienske AS Roma. Hovedstadsklubben har nemlig smidt knap 82 millioner kroner efter franskmanden, der spiller på den offensive midtbane.

8. Bojan Krkic, fra FC Barcelona til AS Roma

Selvom Bojan Krkic blot er 21 år gammel, så har han allerede 104 kampe for de spanske giganter, FC Barcelona, på CV’et. Nu er han så skiftet til italienske AS Roma efter manglende spilletid. Han har scoret en enkel pind indtil videre, men kan sagtens blive en gevinst for romerne over sæsonen.

9. Erik Lamela, fra River Plate til AS Roma

Romerne har i dette transfervindue været ude at bruge den store pengepung. Blandt andet har det kastet et køb af Erik Lamela af sig. Man har således brugt omkring 112 millioner kroner på det 19-årige argentinske stjernefrø, der allerede har fået landsholdsdebut.

10. Maarten Steklenburg, fra Ajax Amsterdam til AS Roma

AS Roma har også købt ind til målmandsposten, hvor man har hentet den hollandske landholdsmålmand, Maarten Steklenburg ind til klubben. Romerne betalte angiveligt små 47 millioner kroner for Steklenburg, der efter sigende også har tiltrukket interesse fra Manchester United.

Fem boblere til listen:

1. Mirko Vucinic, fra AS Roma til Juventus FC

Juventus hentede den montenegrinske landsholdsspiller, Mirko Vucinic, ind fra AS Roma. Man betalte angiveligt omkring 112 millioner kroner for angriberen, der har scoret et enkelt mål i to kampe.

2. Fabio Quagliarella, fra Napoli til Juventus FC

Juventus havde i sidste sæson lejet Fabio Quagliarella hos Napoli. Det blev til ni mål i 17 kampe for italieneren, som gjorde, at Juventus FC hentede ham på en permanent aftale.

3. Mario Borriello, fra AC Milan til AS Roma

29-årige Mario Borriello var udlejet fra AC Milan til AS Roma i sidste sæson. Nu har italienerne så betalt omkring 75 millioner kroner for at gøre den aftale permanent.

4. Eljero Elia, fra Hamburger SV til Juventus FC

Ved slutningen af transfervinduet hentede man i Juventus den hollandske landsholdsspiller, Eljero Elia. Man betalte således Hamburger SV omkring 66 millioner kroner.

5. Diego Forlan, fra Atletico Madrid til Inter

Lige inden lukningen af transfervinduet betalte Inter omkring 38 millioner kroner for at hente Diego Forlan hos Atletico Madrid. Uruguayaneren, der blev kåret som den bedste spiller ved VM-slutrunden, har været ude i kulden hos spanierne det sidste års tid.

Er du enig eller uenig med vores top-10?
– Bland dig i debatten i kommentar-feltet herunder!

Liverpool vil have ændret fordeling af TV-indtægter
Top-10: Sommertransfers 11/12 - Frankrig

SKRIV EN KOMMENTAR

ANNONCE